100 dagen

Op vrijdag 22 maart verliezen we even de controle over onze school. Op deze dag nemen namelijk onze laatste jaar voor een dagje alles over. Het belooft een dag te worden vol verrassingen en uiteraard staat er als afsluiter nog een spetterende 100-dagen show op het programma.
Wij wensen onze laatste jaars dan ook heel veel plezier op hun dag!

Saint-Hubert op bezoek

Onze school organiseert al meer dan 35 jaar een uitwisseling met een school in Saint Hubert. Op die manier kunnen de leerlingen de twee landstalen in de praktijk omzetten en kunnen bovendien de sociale banden tussen de twee gemeenschappen aansterken door middel van allerlei activiteiten zoals interviews, een dropping, spelletjes,…
Op 20 februari komen de leerlingen van Saint-Hubert voor 4 dagen bij ons op bezoek.
We kijken er alvast naar uit!

Buitenlands stage 7OA

Van vrijdag 2 februari tot zondag 11 februari vertrekken onze leerlingen van 7OA op buitenlandse stage.
Dit jaar werd er gekozen voor een stage in het Zwitserse Leysin.
Onze leerlingen zullen daar samen met de mensen van Intersoc het beste van zichzelf geven in Hotel Fabiola.

Bestelling boeken schooljaar 2023-2024

Wanneer

Het is belangrijk dat je vóór woensdag 5 juli 2023 bestelt, zodat je zeker weet dat je je schoolboeken voor de start van het schooljaar in huis hebt.

Hoe

Ga naar www.iddink.be/bestellen en maak hier een persoonlijk account aan. Je gebruikt hiervoor je eigen gegevens en enkel waar het gevraagd wordt de gegevens van je ouder(s)/verzorger(s).

  • Tip: kies inloggegevens die je makkelijk kan onthouden omdat deze toegang geven tot je digitale lesmateriaal (digitale boekentas).
Schoolcode

Tijdens het bestellen vragen we naar je schoolcode.
Voor jouw school is deze: 9MYYFHRD

Als de lijst van je school nog niet beschikbaar is, krijg je daarvan een melding met de mogelijkheid om een e-mail te ontvangen zodra je wel kunt bestellen.

Akkoord

Tijdens het bestellen zal ook om akkoord van je ouder(s)/verzorger(s) worden gevraagd. Zorg dus dat ze in de buurt zijn als je bestelt, dan is het zo geregeld.

Levering

Als je vóór woensdag 5 juli 2023 bestelt, levert Iddink je bestelling in de periode van maandag 17 juli t/m maandag 28 augustus 2023. Zodra je bestelling onderweg is, ontvang je een e-mail over de status van je bestelling.

Op vakantie

Je pakket wordt thuisbezorgd. Ben je niet thuis? Geen probleem. Je ontvangt een kaartje in de brievenbus en een mail van PostNL met aanwijzingen waar je je pakket kunt ophalen.

Meer weten

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.be/contact. Hier hebben we heel veel vragen en antwoorden staan en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.